Aku TeNga sUsa Atyy !!

waduh3 ~!! 
nk citer pon payah , ta citer lagy la susa . satu ary tuh aku nan fmly laen .. p la KAROK !! hahax . time mula memey larhh aku semangait mao nyanyi , but waktu akak aku nyanyi , aku pon tgk la encet aku ,, aku pon agx terkezutt larh bile tgk sygg aku send KARANGAN  kat aku ! lepas2 aku baca ja karangan tuh , aku pon lari turun bawah n pegy kat 7e dkt2 situu. hahax . nk twuk kot aku pegy 7e uad perr ?? hahax . beli topup larh , kedt RM0.00 la . kesian aku . ta de duit la !!! lepih topup tuh ,  aku troih la tepon dyerk , dyerk angkat tuh , aiseyhman !! nangz la plak . aduh . punah kija aku !! aku pon ta twu la nape la dye nk nangz kn . 

aduh !! lpe nk citer la yg dye send pe kat aku , hahax . cm nyh :-
b . bb nk minx maap kat b . bb mang bykk salah dgn b . b da bykk susa payah uad mcm2 kat bb . honestly , bb mang byk kwn laki yg slalu dok mcj dgn bb . but we're just friend bb ta pnah anngap dpa lbeydr kwn . i only hav u in my heart . hope b paham . kalo b tk bole tima suma nyh n nk end kn relationship kita mlm nyhpon bb ta kesah coz mang bb yg slh . so , bb kena tima decision b .(errr.. ta mao la aku break nan dya !! sygg gila2 oo !!) 

pas  tuh kn ~ ad lgy la ! yg nyh pulakk !!:-
i think we should end our relationship . i akn nyesal coz uaad bndaa nyh nuut this for kebaikkkan u . i tkk ayak for orgg yg baik mcm u . bykk lg pompuan yg baik for u . (i ta nk ,, i nanak u jugak !) lastly i want u to know thah i really2 love u until the end of my life . sorry . bye my tru love . 

fuh !! nyaris2 break tuh ! walaweyh !! tergamam aku di buua nyer !!! 

ukey larh , aku pon t pndy sgt nk becietr - citer nyh . len ali pla larh !! da ~!

Anda Suka ? LIKE Banyak - Banyak

5 comments:

nasha sanza said...

so..dah ok la kan? hmm..bincang elok dgn girlfriends tu..kalo ada masalah..

Aku Fitzz said...

yea3 . da okey pon . thx ~!!

cerita best said...

NICE BLOG....pakjoe nk bg tau nie pakjoe ada byk lg tip blog yg nk bg kt tuan blog jemput siggah ke laman blpg pakjoe jgn lpa tau sbb pakjoe dh follow...follow blk tau

Fami Ismail said...

swit tao gado2 cmtuu :)
dia saje nak uji lahh tuu :P

susulemakmanis said...

sempoi blog!dah follow=)